Appear on www.kevinzahri.com

untitled1

holaaaa….. million thanks to Mr Kevin Zahri.

So, Xde yg mustahil dalam hidup ini kalo kita usaha kan? so for those yang tak henti memberi 1001 alasan untuk memulakan diet, sepatutnya mula berusaha untuk mengubah cara pemakanan kita kepada gaya yang lebih sihat.

5 Komen

  1. mohd azmi said,

    22 November 2008 pada 4:34 pm

    tahniah k pasai bg kurus badan….hehe…saja ja aku camdek hang…usik mengusik kan membawa bahagia gitew…😉

  2. tucci said,

    26 November 2008 pada 3:40 am

    tahniah atas kejayaan nk kurangkan berat badan tu…

    aku jump in to ur blog pon drp blog kevin tu la..

    slalu2 le update blog untuk bgtau others about how u achieve ur goal dan jugak pengalam peribadi sendri

    moga2 jd inspirasi bg yg lain

  3. aTan aHmad said,

    2 Disember 2008 pada 8:09 am

    Hehe tahniah, aku rasa aku dah kurus..

  4. niza atan said,

    3 Disember 2008 pada 3:10 pm

    ahaks…
    sgt berbeza….congrate…

  5. Zulia said,

    19 Oktober 2009 pada 10:51 pm

    Hee..Looks different..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: