menulis semula…

Salam.. agak lama dah aku x menulis disini.. sejak wujudnya facebook ni… mmg blog ni aku dah jarang buka… tapi since aku join marathon, rasanya byk benda yang aku bleh kongsi… progress, training, preparation & etc…

memandangkan ini ialah update pertama aku… aku nak kongsi apa yang telah menginspirasikan aku kepada marathon ini…

semuanya dgn kunjungan pertama aku kota singa pada December tahun lepas. pemergian aku kesana sepatutnya sebagai untuk support my friend yang kini merangkap jurulatih peribadi aku.hehe excitednye bila aku tgk ramai yang buat persediaan utk lari… perasaan teruja ni datangnya dari diri aku yang ketinggalan byk aktiviti sukan semasa di zaman remaja… berada dalam kategori ‘gebu’ masa tu, mmg membataskan segala pergerakan… tetapi semua itu hanyalah sejarah.. syukiur alhamdulillah.. aku dapat bergiat dgn aktif skrg… 🙂

berbalik kepada cerita singapore tadi… sekembalinya dari kota singa itu, aku telah membuat keputusan menyertai marathon… bermula dari janurai 2010 aku telah menjalani sesi latihan yg cukup intensif…

kat bawah ni aku attach pic…

Singapore Marathon 2010

nnt ada masa aku upload pic lagi… berokband aku ni slow sesgt… daaa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: