Cara Membuat Sumbangan Ke Tabung Harapan Malaysia

33992712_10155210257282693_2039959635665879040_n.jpg

Untuk posting kali ni Hafiz ni ajak korang untuk sama-sama sumbangkan ke Tabung Harapan Negara. Berilah sebanyak mana yang anda mampu. Anda tips mudah untuk bantu anda memudahkan anda membuat sumbangan.

  1. Log in to Maybank2u . Buat sumbangan/transfer yang pertama anda ke Tabung Harapan Malaysia. Lepas tu terus add kan akaun Tabung Harapan Malaysia ni dalam list “favorite’ korang.
  2. Kalau nak bagi tak terasa sangat jumlah yang perlu dikeluarkan tu, apa kata setiap hari korang transfer RM1. Buat lah untuk satu tempoh yang anda sendiri tentukan.

Semoga sumbangan kecil kita ini mampu mebawa negara ke arah yg lebih maju dan berdaya saing.

#MalaysiaBoleh