Review Brunch di Pineyard Cafe, Kampung Janda Baik

Bagi korang yang suka cafe2 yang instaworthy ni, mesti korang pernah sampai atau pernah dengar kawan2 korang yang pernah sampai di Pineyard ni kan.

Pineyard ni terletak di Janda Baik. Perjalanan dari KL akan mengambil masa sekitar 45 minit ke 1 jam.

Apa yang menariknya Pineyard sampai ramai orang sanggup drive 45 minit untuk ke sini? Mungkin disebabkan kombinasi suasana yang agak sejuk dan interior cafe yang cantik membuatkan Pineyard ni lain dari yang lain.

Secara jujur, Hafiz rasa menu yang ada disini agak biasa tapi memuaskan. Harga juga agak mahal memandangkan tak banyak pilihan yang ada di Janda Baik ni.

Jadi kalau dah sampai ke Janda Baik ni, singgahlah minum2 kopi dan ambil gambar kat sini. Memang best spot untuk lepak2 dengan kawan2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.