Review Kula Cakes Kuantan

Kali ni kita nak share pengalaman makan cheesecake yang paling sedap. To be specific Mango Cheesecake. Antara yang terbaik pernah Hafiz makan.

Walaupun Kula Cakes ni terletak di Kuantan, tetap lah jugak kitorg cari. Dah banyak kali sampai. Berdasarkan pengalaman Hafiz, kalau nak makan dengan selesa, datang lah masa weekdays. Kalau korang pergi weekend siap sedialah untuk beratur.

Secara peribadi, Hafiz rasa Mango Cheesecake di Kula Cakes ni memang yang terbaik. Secukup rasa. Kalau korang tak makan cheese, boleh cuba kek2 lain yang ada disini ok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.