REX KL. Cerita dan kenapa korang perlu datang ke sini

Rex KL. Mungkin kebelakangan ni korang nampak ramai orang update kat instagram dan twitter gambar-gambar kat sini kan…. Lokasi Lokasi Terletak di Jalan Sultan, Kuala Lumpur atau lebih dikenali dengan Chinatown. Fakta & Sejarah Bangunan asal ni mula beroperasi pada 28 July 1947 dan musnah dalam satu kebakaran pada tahun 1970. Pada tahun 1976, Rex… Read More REX KL. Cerita dan kenapa korang perlu datang ke sini

Tempat Lepak Best di KL

Posting kali ni Hafiz nak senaraikan tempat-tempat best yang korang boleh untuk lepak dan makan-makan dengan kawan-kawan korang. Posting ni jugak kita fokus kepada tempat/kedai yang santai-santai jer ok. 1. Jalan Telawi, Bangsar Jalan Telawi ni terletaknya di Bangsar. Ramai yang suka lepak kat sini disebabkan variasi makanannya yang pelbagai bermula dari restoran mamak hinggalah… Read More Tempat Lepak Best di KL