Canele yang best di KL

Photo credit : Burrow

Canele atau cannele? Tak kisah lah sebut macamana pun yang penting rasa dia sedap kan. Berasal dari France, Canele tak lah sepopular macaroon. Tapi memang wajib try canele ni.

Canele ni dah mula dibuat pada kurun ke 17 dan berasal dari Bordeaux, France.

Jom kita tengok 5 tempat yang korang boleh dapatkan Canele yang sedap & famous ni….

  1. Burrow

Lokasi : GK12, Bangsar Shopping Centre, KL.

2. Croisserie

Lokasi : 14 Jalan Medan Setia 2, Bukit Damansara, 50480 Kuala Lumpur

3. Maison De Pains

Lokasi : UG-63A Publika Shopping Gallery, KL

4. Orito

Lokasi : B-0-5, Plaza Damas, No 3, Jalan Sri Hartamas 1, KL

So kalau ada masa nanti korang pergi lah try ok..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.